“Cum slăbesc rusoaicele 30 de kilograme în 2 luni”

AP1523-absinthe-cusenier-fransisco-tamagno-drinks-poster-1890sNutritia, ca si geopolitica, se muta de la vest spre est. Un site TV ne arata cum rusoaicele “dau jos greutatea în plus cât ai clipi! Cum slăbesc rusoaicele 30 de kilograme în 2 luni.”
“Cat ai clipi” ar insemna ceva mai incet decat ar lua sa dai o votca pe gat, dar in nici un caz 2 luni, ca nici un rus nu-i chiar asa fraier sa stea pe gol 60 de zile. Ca doar nu curge apa la robinet.
Si pentru ca “VOT KAK” inseamna in rusa <<iata cum>>, va arat si eu cum ca se poate.
Cu o singura conditie:
– doamna in cauza sa porneasca de la o greutate care sa treaca binisor de ….150 de kg.
Si pentru ca un articol serios apeleaza intotdeauna la specialisti, aflam ca insisi nutritionistii rusi recomanda un lucru absolut in premiera “să limitați consumul de carbohidrați, în special zaharurile (bomboane, înghețată, ciocolată, produse de patiserie), deoarece se dizolvă repede în organism și se transformă în grăsime.”
Si, pentru ca argumentatia sa fie total credibila si suprema, avem si un meniu. Care, deja cred ca ghiciti, contine o limita calorica  – pe care eu am calculat-o – necesara unei femei care are de pierdut EXACT 30 de kg. in 2 luni. Deci, ipoteza mea cu doamna a carei greutate am mentionat-o mai sus, se verifica.
Dar, stati! Asta nu e tot! 🙂 (eu ma inspir si din reclamele TV – ador “ingeniozitatea” publicitarilor care scriu astfel de texte)
Cand calculai procentul de macronutrienti (proteine, grasimi, carbohidrati), ce deja vu avui?
Ca rezulta un regim hiperproteic, cu peste 30% procent de proteine (gen Dukan), si cu un numar redus de fibre (favorizeaza constipatia!) si care nu este orcui recomandat. Spun doar “nerecomandat orcui” ca sa nu insir pana dimineata lista cu de ce nu…. si cui nu.
“VOT KAK” ca se poate….. , trebuie doar  sa NU crezi ca e pentru tine regimul acesta!

Related Posts

  • Tabouleh cu legume sotate și pătrunjel verdeTabouleh cu legume sotate și pătrunjel verde Nu am chef azi….. de carne! Imi e si foame, vreau sa prepar ceva rapid, cu legume, cu patrunjel proaspat, tocmai ce-l cumparai de la o babuta. Ingrediente: – 1-2 linguri tabouleh (puse in prealabil la hidratat in apa fierbinte; cât acesta se hidratează, sotez legumele de mai […]
  • Jos burta! Sus…costumul de baie!Jos burta! Sus…costumul de baie! Din punctul meu de vedere, les jeux sont faits rien ne va plus; dar, daca totusi insistați si dacă v-ati propus ca, in concediu, sa aratati (mai) bine in costumul de baie, pastrati ca ultima optiune "napustirea" asupra regimurilor de tipul 2 frunze de salata si restul apa. Ca rezultat, […]
  • Exercițiile pentru abdomen – un ”must have”?Exercițiile pentru abdomen – un ”must have”? Deși toată lumea, mai antrenată sau mai puțin antrenată, la sala de sport sau acasă, face exerciții clasice pentru abdomen (crunch-uri, cel mai adesea), surprinzător poate pentru unii, acestea sunt unele dintre cele mai dificile exerciții de fitness, pe care eu nu le-as recomanda oricui, […]
  • SorcovaSorcova Sorcova vesela, să slăbiți, să vă-ntăriți Ca un măr, ca un păr, ca un fir de trandafir; Fesieri ca piatra, Brațe ca săgeata, Coapse ca fierul, Abdomenul ca oțelul. La anul și La mulți ani! Un an nou sănătos!
  • Flan cu ciuperci, branza si ouaFlan cu ciuperci, branza si oua O alternativa foooarte interesanta la pizza capriciosa, foarte "cuminte" si cu un gust foarte fin. In fapt, pour les connaisseurs, se numeste flan cu legume. Flan-ul, in gastronomia franceza de odinioara, era un fel de desert, facut din oua batute si lapte, care se servea intre branza si […]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *