Testimoniale

Carmen”Dumitra, ca și instructor, din ce am “încercat” până acum, și nu au fost puțini, mi se potrivește ca o mănușă. Am lucrat cu ea, ca personal trainer și lucrez în continuare într-un grup. Simte, știe și se procupă de fiecare cursant în funcție de necesitățile fiecăruia. Știe ce poți, cum poti și cât poți și știe să-și adapteze stilul în funcție de “starea de spirit” a grupului cu care lucrează.

Empatizează cu fiecare dintre noi. Datorită puterii ei de motivare și înțelegere, am reușit să trec de pragul în care, de cele mai multe ori, renunțam, pentru că m-a făcut să înțeleg ce se întamplă cu corpul meu, cum reacționează creierul la o astfel de schimbare și, pot spune din proprie experiență, că nu este deloc usoară.

Bineînteles că totul depinde de fiecare, de dorința de schimbare a stilului de viață într-unul sănătos și echilibrat, dar nu întotdeauna reușești de unul singur, iar „salvarea“ pentru mine a fost Dumitra.

Este un fel de “ghid practic al sănătății”  🙂

Am învățat atât de multe de la ea; de la tipuri de efort, cum se lucrează fiecare mușchi și rolul lui (atât cât am putut să rețin, dacă nu, deschidem “ghidul pactic” 🙂  ) în activități pe care le consideram de multe ori banale, dar pe termen lung ne pot afecta funcționarea corectă a organismului, exerciții pe grupe și nevoi, la feluri de mâncare și combinații nepericuloase, când, cum, cât să mănânci.

Mi-am rezolvat și o discopatie, care la un efort mediu spre mic, începea să mă doară, prin exerciții pentru întărirea mușchilor spatelui. Sunt multe beneficii pe care nu le conștientizăm sau pe care le ignoram din așa zisa “lipsă de timp”.

Nu fac antrenamente în fiecare zi, fac de 2-3 ori pe săptămână, câte 1 ora și, de obice,i 1-2 ședințe sunt de alergat, când condițiile meteo îmi permit; altfel, acasă unde pun în practică exercițiile învățate ( acum 1 an și jumătate, aveam înșirate în jurul meu pozele Dumitrei cu exerciții de pe blog/facebook  🙂  ).

Există un anumit prag care trebuie trecut și, dacă nu ești ajutat, de multe ori renunți și cel care are de pierdut este propriul corp. Ce facem noi, eu personal și ca și grup, nu este doar un antrenament, este un stil de viață.

Pot spune că prin ea am asistat la propria schimbare, nu doar fizică, ci și psihică; pentru că este un instructor căruia îi pasă și se dedică muncii pe care o face cu atăt de mult drag. Este ca injecția cu adrenalina.  🙂 ”    Carmen C.

Carmen îmi este cursantă de 3 ani

********************************************************************************************

”Este “om bun”, corect, sincer, un profesionist (părerea mea),

-tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să slăbească și o alege pe Dumitra ca nutriționist, este să se lase pe mâna ei, să urmeze (întocmai) planul de nutriție, fără să trișeze (așa cum am mai făcut eu din când în când), să fie sinceră cu ea atunci când iese din plan (nu m-ai certat  🙂 ),

Cornelia Curelea 14 aug 2014_profil_fata acoperitaCornelia Curelea 16 sept 2014_profil_fata acoperita-despre rezultate : am pornit de la 72 kg si am ajuns la 60 kg, de la masura 44 la 40, în decursul a patru luni, fără înfometare (și, să fiu sinceră, dacă urmam planul “ca la carte”, rezultatul dorit era mai devreme de cele patru luni, tinând cont că, în prima lună, am dat jos 4,5 Kg).

-în momentele dificile ale planului,  mi-a dat soluții care m-au adus pe linia de plutire, m-a încurajat să merg mai departe, să urmez mai departe planul de nutriție (dacă doresc să obtin rezultatul dorit, acela Cornelia profil dec 20144_Cornelia profilde a ajunge la 60 Kg), a fost înțelegatoare cu dorințele mele de dulce (din când în când).

-aspecte fizice îmbunătățite: burtica mult mai mică, talie, picioare mai subțiri, dezavantajul este ca slăbim si la bust 🙂 .

Tot ce pot să spun este că eu sunt foarte mulțumită de rezultat, nu credeam că voi reusi (inițial, îmi doream să ajung la 65 Kg), dar cu ambitie, bunăvoință din partea mea și cu sfaturile și susținerea din partea Dumitrei, am reusit să depășesc acest prag și am ajuns la 60 kg.”  Cornelia E.

Cornelia a avut, săptămânal, pe lângă planul de nutriție,  2 antrenamente de înot și 1 antrenament anaerob cu mine.

*****************************************************************************                                                                                                                                                        

”Mulțumesc frumos, ”mami”….fără supărare, (adică să nu se supere copiii dumneavoastră)

Robert testimonialmi-ați schimbat viața.

Robert testimonial2

Ce bine ar fi ca și alți copii să aibă șansa mea, adică să se întâlnească cu dumneavoastră .

Miiiii de mulțumiri!

Suntem o echipă super….”

Robert M., 12 ani

“Totul a inceput asa………Intr-o zi baiatul nostru,venind de la sala ne spune ca o dna vrea sa-l ajute sa slabeasca…….Trecand cateva zile copilul a redeschis subiectul. Atunci am stabilit sa luam legatura cu dna. Ne- am intalnit intr-o zi frumoasa de vara cu o doamna speciala pe numeDUMITRA RASNOVEANU (nestiind nimic despre dansa). Din acea zi totul s-a schimbat in viata noastra si in special a copilului nostru (specificand ca la acel moment avea 80kg). Ne- a explicat in amanunt pasii care ar trebui urmati si, fara sa ne dea sperante mari, au inceput o colaborare bazata pe alimentatie sanatoasa si miscare. Miscarea fiind supravegheata de dansa (ba chiar mai mult de atat, dansa lucreaza ca si un partener – fac impreuna exercitiile). Totul a inceput pt.o perioada de 3 saptamani,in acest timp baiatul nu s-a cantarit niciodata. Dupa acest timp noi am avut primul soc (in sensul bun al cuvantulul), copilul nostru ajungand la 74,6 kg indrumat de dna RASNOVEANU. Usor nu a fost , avand nevoie de o schimbare radicala pt.toata familia (tot ce tine de alimentatie: au disparut sucurile,dulcurile, painea alba si tot ce tine de rontait). In aceasta perioada am fost plecati in concediu all inclusive (mentionam concediul pt.a scoate in evidenta vointa de fier a copilului vegheat de la distanta de dna.RASNOVEANU). Au trecut aproape 5 luni si baiatul a devenit un copil cu zambetul pe buze, incredere in el si in fortele proprii. Acum , in decembrie ,a ajuns la greutate de 67KG . Nu o sa ne credeti ,dar aceste lucruri se intampla cu adevarat. Copilul a ajuns lao  greutate  nomala.Toate aceste lucruri fiind posibile datorita echipei frumoase pe care cei doi o formeaza atasandu-se reciproc. Noi , Marian si Alina, va multumim din suflet si vrem sa continuati acest drum, lung si anevoios, dar plin de satisfactii. Ati fost persoana potrivita la locul potrivit.”PS: Toti parintii cu copii cu probleme de greutate sa aiba noroc cum am avut noi sa gaseasca o persoana speciala ca dumneavoastra>>.

Robert a avut, săptamânal, plan de nutriție și 3 antrenamente cu mine.

*********************************************************************************************

“Daca nu te-ai nascut cu “condeiul” in mana sau daca nu Flori_6febr_2015_blog Flori_23ian_2015_blog esti o persoana cu vorbele la tine, este foarte greu sa-ti gaseti cuvintele potrivite pentru a spune ce inseamna Dumitra. Aparitia ei in viata mea a fost ca o bomba de energie care m-a trezit la viata. M-a facut sa-mi doresc mai mult si sa stiu ca pot mai mult. A reusit sa faca cu corpul meu transformari spectaculoase intr-un timp foarte scurt, iar pofta ei de viata si optimismul ei au colorat si viata mea. In scurt timp, a devenit pentru mine

MOTIVUL MEU DE ZI CU ZI DE A MERGE MAI DEPARTE

SI SPERANTA CA SE POATE.” Florentina P.Flori_19febr_2015_blog

Florentina a avut, saptamanal, 5 sedinte de antrenament cu mine si plan de nutritie personalizat