“Spune, cine e mai important?”

7”Mami, mami, hai sa coloram impreuna!”
”Imediat, Stefan, mai am o fraza de scris si vin.”
Maria ma stiga si ea din camera ei: ”Maaamiiiii, ce insemana cuvantul <<evier>>?”
Am sortul de bucatarie pus, fac “naveta” intre la calculator si bucatarie (Si aspiratorul ma asteapta, dar, cel putin, el nu striga dupa mine….).
Stefan insista: “Asa zici mereu…. Cine e mai important? Scrisul la calculator sau eu?……………………………………………………………..…………………..
Pauza!
Intrebarea lui imi tiuie cateva zile in urechi, ma zgarie. Cand mai uit, are grija sa imi reaminteasca… “Cine e mai important?…. Spune-mi!”
Ma readuce cu picioarele pe pamant.
Intre timp, mai vine cate un mesaj ca cel de mai jos si imi promit ca ii voi explica lui Stefan ca blogul este si el tot un fel de copil al meu….Si ca eu cresc si ma implinesc avand grija, cu aceeasi atentie si dragoste, de toti copiii mei.
“Doamna draga, iti urmaresc blogul de peste 2 ani.
Sincere felicitari, nu cred ca ti-am mai scris, eu sunt impresionata.
Am 43 ani, merg la sala de cativa ani, inainte am fost la clase de cardio, dar fara nici un rezultat vizibil.
Pe mine m-au ajutat foarte mult pentru modelare corporala greutatile ridicate. Dar, pana acum nu mi-am controlat alimentatia, si, desi peste tot esti informat ca trebuie sa ai grija la nutritie, m-am incapatanat sa cred ca pot sa-mi modelez corpul mancand aiurea. Nu sunt grasa, am doar ceva celulita, care s-a atenuat binisor in perioada in care nu mancam haotic (multe dulciuri, putina mancare adevarata.
In ultima vreme am inversat raportul, foarte putine dulciuri si alte fainoase procesate, si mi-am umplut frigiderul cu legume, carne, lactate, oua etc.
Si spre marea mea surprindere am rezultate grozave. Coapse subtiate, aripioarele au “zburat”. Mai am de tras ceva sa pun muschi, nu e usor, dar nici imposibil.

Am vrut doar sa-ti multumesc. Ai un corp grozav, un tonus fantastic si o vointa de fier.
Multa sanatate!”

Si eu va multumesc! Va multumesc pentru ca ma cititi, va multumesc pentru ca imi scrieti! Si faceti pentru voi ceea ce simtiti ca trebuie sa faceti. Acum! Nu “maine”!

Related Posts

  • Bonjour, brioche mimolette!Bonjour, brioche mimolette! Mimolette este o brânză tradițională produsă în nordul Franței, regiunea Lille. I se mai spune  « vieux Hollande » sau « boule de Lille ». Este o imitație a brânzei olandeze Edam, datând din secolul al XVII-lea. Mimolette  ”a primit” culoarea portocalie pentru a marca diferența dintre […]
  • Să se vadă frumos la doamna!Să se vadă frumos la doamna! Simt deja în aer febra pregătirilor pentru costumul de baie. Și în fitness, proverbul ”iarna car și vara sanie” e perfect valabil, dar astfel tradus: ce am subțiat primămava, tonifiem vara. Sigur că efortul nu e atât de simplu precum zicerea proverbului, dar la omul gospodar și boii sunt […]
  • Alt fel de “abdomene” (I)Alt fel de “abdomene” (I) Nu toată lumea poate face exerciţii pentru abdomen stand pe podea, din poziţia culcat. Pentru cele si cei care se înscriu în acestă categorie, dar şi pentru mai multă diversitate în rutina exerciţiilor pentru partea superioară a corpului, propun azi 4 exerciţii pentru tonifierea […]
  • Dieta cu ”mațele ghiorăind” slăbește?Dieta cu ”mațele ghiorăind” slăbește? Sunt la dietă. Seara, pe la 22.00, îmi ”ghiorăie mațele” de nu mă văd. Ce fac? Mă culc așa sau mănânc ceva? Și ce să mănânc ca să continuu să slăbesc?   Culcatul cu ”mațele ghiorăind” înseamnă fie că îți va lua mai mult timp să adormi, fie vei dormi superficial și te vei trezi […]
  • Sunt online!Sunt online! Salutare, Gratie intrepridului si supra priceputului meu sot IT-ist am prezenta online! Sa-mi fie de bine si la multe post-ari. Ma-ntorc cu ganduri despre sport, sanatate si literatura! Din fuga!  

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *